Valpekurs på Låplassen

På dette kurset skal vi legge et godt grunnlag for kontakt, samarbeid og kommunikasjon mellom hund og eier.

Vi skal starte på innlæringen av enkle øvelser som det er fint at valpen skal kunne. Dette er f.eks. enkle kontakt-øvelser, ro-trening, sitt/bli, gå fint i bånd, innkalling, enkle triks (for mestring bl.a.), håndtering + klo-klipp og så ser vi hvor langt vi kommer utover i kurset.

Kurset starter tirsdag den 24. august kl. 18.00. Vi slutter hver kurskveld ca kl. 19.15, da er de fleste trøtte og fornøyde.

222331_10150158345411862_491976_n

  • Valper fra 3 mnd. – 6mnd.
  • Liten gruppe, 4 – 6 deltagere
  • Pris kr. 1.750,-
  • 6 tirsdager, kl. 18.00 – ca kl. 19.50

Jeg har ingen egen teori-kveld. Jeg har litt teori hver kurskveld, som relaterer seg til det som vi skal trene på + litt til. Min erfaring er at teorien «sitter» litt bedre da, i og med at teori/praktisk trening følger hverandre samme kurskveld.

Du kan spørre om ting du lurer på vedr. valpens oppvekst og atferd og vi samtaler også i gruppa, hver kurskveld. Her deles erfaringer og vi diskuterer løsninger på ting som dukker opp.

Valpene skal holdes under kontroll når vi trener og de skal ikke leke med hverandre før kurset starter. Dette er fordi jeg ønsker at valpene skal lære seg å holde fokus på eier, når det er andre hunder tilstede. Andre hunder, skal altså bety kontakt med eier og at det skjer noe morsomt sammen med eieren. Det er viktig for dem når de blir eldre også, slik at hundene ikke utvikler problemer/forventninger til andre hunder som de møter bl.a.på tur.

Hvis det er et par valper som vil leke etter at kurskveldene er slutt, kan de gjøre det. Jeg slipper aldri alle valpene sammen, da er det som oftest et par valper som blir «mobbet» av de andre. Det er ingen god opplevelse og kan lage problemer for valpen seinere.

NB: jeg har ikke innelokale som vi kan trene i. Blir det veldig mye regn en tirsdag, blir derfor kvelden avlyst. Kurskvelden blir da satt opp igjen en annen tirsdag.

Du får ei leselekse hver uke, og det er viktig at du har tid til å lese denne. Dette vil være teori som er relatert til treningen som vi skal gjennom + litt annet. Du må også ha tid til å trene mellom kurskveldene, for å få fremgang i treningen. Du vil også få ei lita leselekse før første kurskveld.

Du kan melde valpen din og deg på kurset ved å sende en mld til meg på tlf 95 90 10 11 eller ved å sende en mail til hallingdalhundeskole@gmail.com.

OPPLYSNINGER DU MÅ SENDE MED, ER:

  • Navnet ditt og fullstendig adresse
  • Tlf.
  • mailadresse
  • rase, alder og navn på valpen din.

Hvis det er flere familiemedlemmer som vil bli med, er det bare fint. Det er selvsagt gratis for dem å delta.

Merk at det er bindende påmelding nå. Det betyr at hvis du melder deg av kurset senere enn 14 dager før kursstart, eller utelater å komme, betaler du full pris. Avmelding må skje skriftlig, enten som sms til mobilen min, eller på mailen som er oppgitt over.

Hvis du eller hunden din er syke (med sykemelding) faller dette selvsagt bort.

VELKOMMEN PÅ KURS, mvh. Hilde 

Min utdannelse innen hund/trening, kan du lese HER.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..