Kontakt, kontroll og samarbeid.

Jeg kommer kanskje til å sette opp et kurs høsten – 21.

Dette er mitt eget kursopplegg og det er derfor ingen andre som holder det samme kurset.


Har du en ramp i huset? En som ikke gidder å komme på innkalling, som springer i fra deg når du ber den om å vente på deg, som drar i båndet og er et «uvær» i møte med andre hunder? Hopper og spretter den rundt gjestene dine når det kommer besøk? Vil den ikke gå og legge seg på plassen sin? Ser hunden på alle andre enn deg? Da kan dette kanskje være et kurs for hunden din og deg.

KRITERIER FOR Å DELTA PÅ KURSET, ER:

  • Du ha tid til å trene mellom kurskveldene. Kurskveldene bygger på hverandre. Hvis du ikke trener, vil hunden din ikke få fremgang i treningen.Hvis du ikke har mulighet til å sette av tid til trening, passer dessverre ikke kurset for deg.
  • Hunden din må kunne sitt/bli + dekk/bli sånn nogenlunde.
  • Du må ha tid til å lese teori-leksene som du får underveis.
  • Hunden din må kunne vente i bilen mens teori blir gjennomgått. Det er fordi jeg ønsker å ha fullt fokus fra deltagerne, når vi har en teoriøkt, diskusjoner om hundetrening og annet.

Bli en god veileder for hunden din og ha det morsomt sammen!

Ebbie elsket å leke.

Vi benytter oss av belønninger i form av godbiter og leker, men vi bruker også oss selv i treningen. Det er viktig å stå frem som en god og trygg veileder og kroppsspråk er noe som alle hunder forstår. Det er jo gjennom kroppsspråket at hundene gjør seg forstått og kommuniserer med hverandre.

Nedre aldersgrense for deltagende hunder er ca 7 mnd. og øvre aldersgrense er faktisk ingen. Det er aldri for seint å jobbe med utfordringer som du har i hundeholdet ditt. Eldre hunder vil også jobbe og lære nye ting.

Målgruppen er glade og aktive hunder som det er vanskelig å få kontakt med og å få kontroll på. Det er fint hvis hunden din kan «sitte/legge seg » før kurset starter, da har vi et godt utgangspunkt. Dette er et kurs som jeg tror at mange hunder og eiere vil ha utbytte av. Det er ikke et kurs for hunder som har aggresjons – eller atferdsproblemer. De trenger privattimer i stedet for.

Ta gjerne kontakt med meg, hvis du lurer på om dette er et kurs for hunden din og deg.

Før første kurskveld, vil jeg ha en 30 minutters privattime med hver eier og hund. Dette gjør jeg for å bli kjent med deltagerne og for å danne meg et bilde av hver ekvipasje.

I løpet av kurset har jeg telefontid en eller to kvelder i uka. Da setter jeg opp timer som varer 30 minutter, som du kan «bestille». Du kan ringe meg hvis du står fast i treningen, hvis det er noe du trenger å få forklart eller hvis det er noe annet med kurset/treningen som du vil snakke med meg om.

Kurset går ikke hver uke, noe som gjør at du får tid til å trene mellom hver kurskveld.

Vi møtes på Låplassen og vi trener fra kl. 18.00 – ca kl. 20.00. Jeg tror at vi skal trene andre steder også, for å få generalisert øvelsene og treningen. Dette vil dere få beskjed om i løpet av kurset.

Datoer kommer i løpet av sommeren.

Kurset koster 2.000,00 og det vil være fra 4 – 7 deltagere.

Vi bruker kurskveldene mest til praktisk trening, men det er viktig å ha teoretisk kunnskap, også. Du vil derfor få lese-lekser underveis i kurset, og kanskje også før kurset starter.

Hvis du vil ha mere info om kurset, kan du send en mail til hallingdalhundeskole@gmail.com eller en mld. til tlf. 95 90 10 11.

Fra en trening på Låplassen.

Du kan melde din interesse for kurset, ved å sende en mail til hallingdalhundeskole@gmail.com. Det er ingen påmelding foreløpig. Jeg tar også et forbehold vedr. covid -19, om det blir kurs eller ikke.

VELKOMMEN PÅ KURS, Mvh. Hilde

Merk: det er bindende påmelding etter at datoer og all info er lagt ut. Det betyr at:

Hvis du melder deg av kurset senere enn 14 dager før kursstart, eller om du uteblir fra kurset, vil du bli belastet for hele kursavgiften. Hvis du eller hunden din har sykemelding, faller dette selvfølgelig bort.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..