Litt nytt fra meg

Det har vært vanskelige tider med hensyn til kurs i høst. Jeg har hatt et brudd og leddbåndsproblemer i foteblad/ankel og jeg har hatt «hyttekontor» pga. covid-19. Jeg er litt utsatt hvis jeg blir smittet og jeg er derfor så lite som mulig hjemme i Bærum. For øyeblikket er Bærum «rødt», som mange andre steder i Norge.

Jeg måtte til min store sorg la Ebbie få slippe i mai mnd., Hun var mett av dage og hadde en kropp som begynte å bli veldig skrøpelig.

Jeg velger å tro at hun er sammen med Fanterampen min nå, som døde forrige sommer. Å miste de to bestevennene mine, har vært tungt og vanskelig. Livet går allikevel videre og tanken på at jeg har fått vært sammen med dem i så mange år, gjør meg glad.

Alle som har mistet en av sine fir-beinte, vet at det tar tid å bearbeide sorgen og å komme seg videre. Heldigvis har jeg Pia, + ungenes hunder, cockeren Birk på 14 mnd. og staffen Mia på 2,5 år, å være sammen med også.

I og med at jeg ikke har holdt kurs i høst, har jeg hatt endel privattimer. Dette er veldig fine og nyttige timer, hvor jeg møter veldig mange flotte hundeeiere og hunder. Jeg tenkte at jeg kanskje skulle sette opp et online-kurs (bla. i innkalling), men så langt er jeg ikke kommet. Kanskje gjør jeg det litt seinere.

Bare så det er sagt, å trene innkalling er skikkelig morsomt og selvsagt utrolig nyttig for hunden din å kunne.

Her inne vil jeg etterhvert skrive litt om tips til trening og annet som opptar meg vedr. hund og atferd.

Ikke glem at alle hunder ønsker å bruke hodene sine, unge som gamle. Det gjør dem glade og fornøyde og det smitter over på oss. Gå spor og tren søk, tren triks (for samarbeid, kontakt og for å bruke flere av kroppens muskler), tren lydighet (både hverdagslydighet og LP) + alt annet som gjør dere glade.

Mvh. Hilde.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..