VALPEKURS/UNGHUNDKURS

På dette kurset skal vi legge et godt grunnlag for kontakt, samarbeid og kommunikasjon mellom hund og eier. Vi skal starte på innlæringen av enkle øvelser som det er fint at valpen/unghunden skal kunne. Dette er f.eks. enkle kontakt-øvelser, gå fint i bånd, innkalling bl.a. og så ser vi hvor langt vi kommer utover i kurset. Det blir også litt teori hver kurskveld.

Du kan spørre om ting du lurer på vedr. valpens/unghundens oppvekst og atferd og vi samtaler også i gruppa, hver kurskveld. Her deles erfaringer og vi diskuterer løsninger på ting som dukker opp. Jeg er utdannet atferdskonsulent/hundepsykolog på hund (2 årig utdannelse i Sverige) og jeg kan derfor hjelpe deg som hundeeier, hvis du har noen spørsmål vedr. atferd og trening.

Valpene skal holdes under kontroll når vi trener og de skal ikke leke med hverandre før kurset starter. Dette er fordi jeg ønsker at valpene skal lære seg å holde fokus på eier, når det er andre hunder tilstede. Andre hunder, skal altså bety kontakt med eier og ikke at eier bare er en som henger etter i bånd.

Etter at treningen er ferdig for kvelden, kan valpene/unghundene få leke litt under oppsyn av meg. Det er kjempemorsomt og lærerikt og observere hvordan hundene kommuniserer seg imellom.

KURSDAGER OG TIDER:

  1. Onsdag 29. august, kl. 18.00 – ca kl. 19.30
  2. Onsdag 5. september. Her er jeg litt usikker på når kurskvelden starter, for jeg kanskje har en annen avtale på Lillestrøm på dagtid. Det blir enten kl. 18.00 eller kl. 19.15.
  3. Onsdag 12. september, kl. 18.00 – ca kl. 19.30
  4. Torsdag 20. september, samme tid.
  5. Torsdag 27. september, samme tid.
  6. Torsdag 11.oktober, samme tid.

Merk deg at kurset går tre onsdager og tre torsdager og at det er fri i uke 40.

Målgruppe: valper fra ca 3 mnd. – 7 mnd. + unghunder som ikke har deltatt på kurs før.

Kurset koster kr. 1.600,00 for medlemmer i Hallingdal Hundeklubb, og kr. 1.800,00 for andre. Deltagerantall: 4- 7 deltagere. NB: blir det færre enn 4 som melder seg på, blir kurset avlyst. Vi møtes på Låplassen alle kurskveldene, hvis ikke annet er avtalt.

Vi veksler mellom teori og praktisk trening og passer på at valpene får et par hvilepauser i løpet av treningene. Valper blir fort trøtte og slitne og trenger å få noen pauser av og til.

NB: Du får ei leselekse hver uke, og det er viktig at du har tid til å lese denne. Dette vil være teori som er relatert til treningen som vi skal gjennom + litt annet. Du vil også få ei lita leselekse før første kurskveld.

222331_10150158345411862_491976_n

Du kan melde valpen din og deg på kurset, ved å sende en mail til hallingdalhundeskole@gmail.com. Du kan også sende en mld til meg, på tlf 95 90 10 11. Hvis det er flere familiemedlemmer som vil bli med, er det bare fint. Det er selvsagt gratis for familiemedlemmer å bli med.

Merk at det er bindende påmelding nå. Det betyr at hvis du melder deg av kurset senere enn 14 dager før kursstart, eller utelater å komme, betaler du full pris. Hvis du eller hunden din er syke (med sykemelding) faller dette selvsagt bort.

VELKOMMEN PÅ KURS! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..