KURS: gå fint i bånd + passeringstrening

Kurset går tre torsdagskvelder i mars fra kl. 18.00 – ca kl. 19.15.

* 16. mars, 23. mars og 30. mars

Kurset koster kr. 750,-

Er det meldt kaldere enn – 10 grader, blir treningen avlyst og vi må finne en annen treningskveld som erstatning.

MERK: tisper med løpetid kan dessverre ikke delta på kurset.

Deltagerne vil få ei leselekse før vi møtes første gang. Det er viktig at du har tid til å lese gjennom denne, slik at du møter litt forberedt til kurset. Da vil vi kunne bruke mere av tida sammen på den praktiske treningen.

IMG_7544

KURSINFO:

På dette kurset skal vi arbeide med å forandre hundens forventing til andre hunder, syklister, unger, skateboard og annet . Vi skal også lære hunden å gå fint ved eiers side.

Det å ha god kontakt med hunden sin, er viktig for å lykkes med treningen. Derfor blir dette også lagt vekt på i løpet av kurset. Vi skal trene på andre øvelser som også har betydning for kontakt og kontroll på tur. Noen av øvelsene vi kommer til å trene på, kan nok føles som unødvendige når vi jobber med passering/gå fint i bånd, men det er de ikke. Deltagernes hunder brukes som figuranthunder for hverandre.

Å ha en god belønning som hunden din vil jobbe for, er alfa og omega under trening. Vi skal derfor prøve ut forskjellige måter å belønne hunden din på.  Det er viktig for at hunden skal få en stor og god forventning til deg, for da blir andre forstyrrende element i miljøet mindre.

Målet med kurset, er at du skal ha kommet i gang med passerings- og gå fint i bånd-treningen. Du skal også ha fått de «redskapene» du trenger, for å trene videre med dette i hverdagen.

Som på alle mine kurs, trener vi med positiv forsterkning, slik som godbiter, lek, kos og ros.

På mine kurs er det ikke lov til å rykke i bånd eller påføre hunden ubehag under trening. Vi skal legge opp til et godt samarbeid med eier og få glede i treningen.

Det er bindende påmelding på kurset: ved påmelding inngås en bindende avtale mellom deg og Nesbyen Hundeskole. Eventuell avmelding må skje skriftlig, via mail eller melding på mobil. Ved avmelding senere enn 30 dager før kursstart belastes 50% av kursavgiften. Ved avmelding senere enn 14 dager før første kursdag, belastes full deltakeravgift.

Du kan melde deg på kurset, ved å sende en mail til hallingdalhundeskole eller send en mld. til tlf. 95 90 10 11.

Velkommen på kurs, hilsen Hilde.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..