Trening for alle :-)

Det blir ny trening seinere i høst, hvis værmeldingen melder at det ikke blir altfor kaldt.

Følg med på facebook eller her inne når det blir.


LITT INFO OM TRENINGENE:

Treningene foregår på Låplassen. Det er gratis for alle som har lyst til å delta. Jeg synes det er viktig at den «vanlige» hundeeier kan møte andre for litt uformell trening og sosialt samvær, derfor setter jeg opp disse treningene.

Hunden din trenger ikke å være «flink» eller å kunne så mye for å delta. Det viktigste er at du har tenkt over hva du vil trene på og så hjelper vi hverandre alle sammen.

REGLER FOR TRENINGENE:

  • Jeg er altså ikke instruktør på treningene. Jeg deltar på lik linje med de som kommer for å trene. Vi hjelper hverandre selvsagt, og det er alltids rom for å spørre om ting som en lurer på.
  • De som deltar har altså tenkt gjennom hva de ønsker å trene på. På rally-treningene går jeg gjennom skiltene som står i banen først, så trener vi alle etterpå.
  • Er det noen som vil at hundene skal leke med andre hunder,  avtaler dere det og gjør det ETTER at treningen er ferdig. Dette for at det ikke skal bli uro for de andre som trener og fordi ingen hunder har lov til å forstyrre de andre ekvipasjene som trener.
  • Vi passer på at vi har kontroll på hundene våre. Ingen hunder får gå løse på trening.
  • Det skal være trygt for alle å delta på treningene, også for de som har hunder som ikke er så glad i å hilse på andre hunder. Spør om det er greit at hundene hilser på hverandre, før du slipper hunden bort til en annen hund.

Jeg trener mine egne hunder på disse treningene. De trenger også å trene sammen med andre hunder tilstede. Fellestreningene blir derfor ikke som en «vanlig» kurskveld, der jeg går rundt og instruerer de som møter opp.

P1030367

Noen kommer bare for å trene på lang avstand fra andre hunder, andre trenger å trene «kontakt» eller «ro» med forstyrrelser tilstede, og da skal de selvsagt få lov til å gjøre det.

Vi tar en felles pause og lar hundene få hvile litt i bilen. I pausa planlegger vi fellestreningen etterpå. Vi har ofte trent passeringstrening, sitt/bli i gruppe og litt annet. Det er veldig verdifull trening for meg og mine, ihvertfall 🙂 Det er selvsagt helt opp til deg, om du ønsker å bli med på fellestreningen.

Er det meldt mye nedbør blir nok treningene avlyst. Følg da med på facebooksida til Nesbyen Hundeskole.

Jeg håper at det er mange som har lyst og mulighet til å trene sammen med hundene mine og meg.

VELKOMMEN PÅ TRENING, HILSEN HILDE.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..